About Me

My photo
Want to know more about me, my hobbies and life you ae welcome to my Instagram page ""hundiina"" which is way more actual and real-time. At the moment working on improving my spanish and using my blog here mostly for that.

Blog Archive

Friday, October 3, 2008
Saabki järjekordne töönädal otsa. Ja vahepeal on ka september lõpuks otsa saanud. Ma armastan sügist, kuid september on see kuu, millal peab vähesega läbi ajama, kuna puhkused sõid ära kogu rahalise iseseisvustunde.

Lasteaias me üritame reedeti teha nädala kokkuvõtet. Minu oma oleks siis selline:
Mida uut sain teada: Sain teada, et mõne inimesega ei tasugi üritada kena olla. sain teada, mis tunne on, kui laps ei taha tulla lasteaeda kui SINA oled hommikuses vahetuses (minu poolest võivad lapsevanemad suhtuda minusse kuidas iganes, täiega nõme on see, kuidas iseenda lapsel elu keeruliseks tehakse, tahtmatult muidugi, kuid siiski last ühe õpetaja vastu ässitades) . Sain teada, mis tunne on, kui kõik sulle pähe istuvad, kuid ei kavatse teada saada kuidas näeks välja nende haletsus selles suhtes. Jah ma teen kui on vaja ja teen veel ja veel...ja veel. Mul pole raske. Aga ühel hetkel peate hakkama kõike ise tegema. PUNKT. suur ja rasvane PUNKT. Mis siis veel? Ühe inimese teooria: igaüks teeb 3 asja paremini, kui kõik teised tema ümber...aga ma ei tea veel mis oleksid minu kolm asja? Mulle öeldi, et naeratamine ja laulmine on kaks neist aga ma ei tea kas see ikka vastab tõele?

Mida ma veel tahaksin teada: Mida värki ma pean kogu selle l/a suhtes tegema? Mis on minu kolm parimat asja? Mida kinkida Robile? Kas minna Meresuusee (meil tuleb esmaspäeval töökaaslasega hangout seal). Kuidas on lood minu tervisega? (Või äkki ma ei taha seda teada?). Tahaks teada, mis Heros'is edasi tuleb....kuigi mulle tundub, et asi kisub jamaks.

Nii, et küsimusi jätkub...mõned neist peaksid tõesti selguma järgmise nädala jooksul. Aga seni...elan roosas teadmatuses :D