About Me

My photo
Want to know more about me, my hobbies and life you ae welcome to my Instagram page ""hundiina"" which is way more actual and real-time. At the moment working on improving my spanish and using my blog here mostly for that.

Blog Archive

Tuesday, November 3, 2009

...või siis pigem mitte...

Igatahes on mõni päev nagu päev ikka, nagu 22 tuhat päeva just enne sedasama päeva, ja miski ei ennusta tormi. Kuid ärge laske ennast ära petta. Just selles tavalisuses peitub midagi reetlikku. Midagi sellist, mis tõmbab maapinna jalge alt ja hetke pärast võite avastada ennast hõljumas keset kõikehõlmavat tühjust (neile teie hulgast, kes on eluaeg unistanud kosmonaudiks saada võib see tunduda meeldiva üllatusena - tervitage siis Gagaarinit ka minu poolt, kuid näiteks mulle on alati meeldinud tähistaevas just sellisena, nagu see paistab Maa pinnalt). Ja kopsud on täis karjet, kuid pole kedagi, kes seda karjet kuuleks. Nii sa siis vaikid ja sõtkud oma rada läbi selle tühjuse lootes, et kusagilt sealt hakkab midagi koitma.
Tore. Ja elu on justkui tavaline, ja midagi pole justkui muutunud... paar tehisnaeratust vähem, paar tehisnaeratust rohkem...keegi ei tea, et tegelikult oled lootusetult puntras.
Aga tehisnaeratustel on üks kummaline omadus. Nimelt ka need on reetlikud. Mu vanaisa ütles mulle kunagi, et tänapäeval ei tohi oma P'd ka usaldada (vabandage mind palun mu labasuse eest) ja loomulikult on tal õigus. Tehisnaeratustega on see oht, et kui neid piisavalt kaua harrastada ei saa lõpuks isegi aru millised neist on teeseldud ja millised mitte. Ja kes teab, võib olla juba homme sigineb kümne teeseldud naeratuste hulka ka üks siiras?
Täna on just selline päev. Ja kirja Sigatüükast ilmselt ka ei tule. Jääb üle vaid peksta segast: Lõunapolitseiprefektuur tabas arvutitagant umbjoobes naisterahva...miks Lõuna? Õhtusöögipolitseiprefektuur kõlab veel labasemalt...

Minu soovitus teile: Just click away from this page...for your own safety. Anywhere... Et jääda stiilitruuks sobiks siia mõni link mingile eriti jaburale saidile. Küsisin K'lt, mis on kõige jaburam sait? See on tema vastus:
www.4chan.org
Kord ühes koomiksis öeldi, et kui tulnukad tuleksid maad vallutama, siis nad alustaksid netist ja teine ütles selle peale, et kui nad komistavad 4chani otsa, siis nad hakkavad kartma ja põgenevad... lasen teil selle väite õigsust endal kontrollida. Ma olen ise ju teadagi tulnukas sellel planeedil, ma igaks juhuks ei riski.