About Me

My photo
Want to know more about me, my hobbies and life you ae welcome to my Instagram page ""hundiina"" which is way more actual and real-time. At the moment working on improving my spanish and using my blog here mostly for that.

Blog Archive

Sunday, October 4, 2009

läbipaistev...

Mulle öeldi, et ma olen liiga läbipaistev. Arvatavasti on see siis halb asi, aga tegelikult tahaksin ma, kui lubate, midagi vastu väita. Läbipaistev ongi hea, läbipaistvus muudab asja ausamaks. Esiteks on see läbipaistvus mitmeotstarbeline. See on justkui jälg, mida annab ajada, sest tegelikult viib see jäljerada millegi poole, mida ma salaja loodan. Teisest küljest on see ka suhtlemisviis.
Arutagem veel veidi selle üle. Filosoofilisemast aspektist vaadatuna võib läbipaistvust võtta kui olematuse allegooriat. Olematu olla... seegi soov on mulle viimasel ajal päris mitu korda pähe tulnud. Irooniline. Kuid püsime siiski aususe lainel. Ma olin täna nii aus kui võimalik. Mul on kergem, läbipaistvam tunne, kui soovite... ja see pole sugugi halb, ei, ei...üldsegi mitte halb.
Ma kavatsen siia panna nüüd veel kõigest veel ühe üpriski läbipaistva pildi.



Ja kui see ei olnud piisavalt läbipaistev, siis ütleme otse välja, et keegi võiks mulle kinkida mõned kenad kõrvarõngad, või kaelakee...;)