About Me

My photo
Want to know more about me, my hobbies and life you ae welcome to my Instagram page ""hundiina"" which is way more actual and real-time. At the moment working on improving my spanish and using my blog here mostly for that.

Blog Archive

Thursday, May 27, 2010

...ametlikum

Ma siin mõtlesin, et kuna kõik minu blogid ja asjad on nüüd nii ametlikult koos, ja siia võib sattuda põhimõtteliselt kes tahes, siis peab hakkama siin sellist hoopis ametlikumat juttu ajama.
Aga no andke andeks, seda ma nüüd küll ei tee. Teeme nii, et need inimesed, kes siia minu peokavade, või fotode, või näomaalingute kaudu sattuvad, te lihtsalt ärge lugege seda blogi osa, mida ma siia trükin, olgu? Leppisime kokku? Küll on tore siis :D.
Oi ma olen ikka naiivne küll.
Eks ma muidugi proovin ennast rohkem vaos hoida ja vähem kiruda. Nii... hakkan nüüd ametlikumaks. Kohe praegu vott...
Minu tellitud näovärvid jõudsid eile smartpostiga kohale. Rõõmustav uudis, liblika disain tuleb nüüdsest peale ikka palju erksam ja ilusam, nad sulavad nii ilusastikokku omavahel, et tõeline lust vaadata...
Muide, täna ma tulin toredale MLIA postitust väärt avastusele. Nimelt avastasin ma et ei ole võimalik fokuseerida oma pilku mingil asjal ja haigutada üheaegselt!
Nojah, niipalju siis minu tõsidusest ja ametlikust ilmest.
Aga ometi on asi tõsine. Lähenev nädalavahetus möödub näomaalimise tähe all, mis mind tõsiselt rõõmustab, sest ma lausa põlen soovist uusi värve katsetada. Enda peal katsetada... no see lihtsalt ei ole seesama. Ja mu isa keeldus liblikaks muutumast, huvitav küll miks?


Ja ärge unustage, pühapäeval on Kala-lala-laat!