About Me

My photo
Want to know more about me, my hobbies and life you ae welcome to my Instagram page ""hundiina"" which is way more actual and real-time. At the moment working on improving my spanish and using my blog here mostly for that.

Blog Archive

Wednesday, November 19, 2008

Kuulus?

Kuulsus kõnnnib kusagil lähedal...Mõnele kukub see pähe iseenesest, mõndest läheb suure ringiga mööda. Nii juhtus ka Tallinn-Narva mnt. 189,5ndal kilomeetril. Üleeile, 17. Novembril. 2008 sai 189 kilomeetri Ilves üle eesti kuulsaks! Hurraa! Nimelt näitas seda Võsa Reporterist.

Loomulikult on öökull endast väljas, TEMA pidanud see olema, keda telekast näidatakse! Temas on radarilaadset mõistatust, temal on üks punane silm...rääkimata sellest, et ta on seal palju kauem puu otsas istunud. Ega midagi väga meelitavat muidugi vaese ilvese kohta ei öeldud, valetati hoopis...murdvat teine lambaid ümberringi (ei vasta tõele, võin kinnitada, ma hoian neil loomadel ju silma peal) kuid selle eest nimeteti teda EETRIS "ERILISEKS OLUKORRAKS"! Ja see juba kõlas vägagi kaaluka argumendina. Öökullile on siin selget ülekohut tehtud. Ta oleks isegi ilusti kaadrisse mahtunud, kui mitte see nurjatu Võsa reporter!
Igatahes, kui jalutate sealt vaikselt mööda, kuulete ilmselt sõnelust ja olgem ausad, Öökullist võib täitsa aru saada, kes oleks ikka tahtnud olla Võsa Petsi poolt ära varjatud? Kükitada nii lähedal oma hiilgavale tähetunnile, suutmatuses mitte midagi ette võtta...kurb, kurb...loodame, et nad lepivad siiski ära.