About Me

My photo
Want to know more about me, my hobbies and life you ae welcome to my Instagram page ""hundiina"" which is way more actual and real-time. At the moment working on improving my spanish and using my blog here mostly for that.

Blog Archive

Friday, February 13, 2009

...vait!



Kui mittu korda võib ühe ja sama reha peale astuda? No ei oska ma inimestega suhelda, tean seda väga hästi aga milleks siis ikka üritada vaja? Igatahes möödus reede 13 minul vägagi neetult. Näiteks oleks täna äärepealt kopsakas paksust klaasist lambikuppel vastu pead kildudeks kukkunud...aga õnneks, või siis õnnetuseks jäin sellelele kohtingule 2 sekundit hiljaks. Vot selliseid asju juhtub meie kuningriigis, panevad mõtlema sellele, mitu inimest mu matustele kokku tuleks...nagu tolles laulus:
Хоронить меня придётся, будет дождь и будут слёзы
Было у меня два друга, теперь их тысяча найдётся
И скажут: "Классным был он парнем!" Будут врать и притворяться.
Я скажу им чтоб заткнулись, чтобы молча попрощаться.
Lahe laul, mul peaks kusagil olema...peaks üles otsima
Aga lauludest rääkides: täna siis esinesime kooriga Vaivaras. Laulsime kuidagi väga haledalt ära. Keegi hakkas kiirustama, mina siis ka ühesõnaga väga kiire oli meil kojuminekuga :P...jah, läksin kõige varem ära ka, ja just praegu mõtlesin, et nojah, küllap pärast öeldaksegi, et me sellepärast kiirustasime, et Helenal oli kojuminekuga kiire. Loodan, et ma vähemalt üksi ei kiirustanud...aga mark oli olla küll. Aga mis teha, äralauldud me saime kuidagimoodi...ehk järgmine kord läheb paremini...kui ma oma suu kinni hoian ja vait olen.
Üks nädal jälle möödas ja selle jooksul õppisin ka niimõndagi: sukapüksid lähevad pesus kokku; kõik ei saa aru, mis tähendab see foto on minul peas; selline sõna nagu "majandussurutis" on tegelikult olemas ja hulga odavam on fännata ilusaid sokke, kui saapaid ja kingi...muuseas mul on maruarmsad hiirekestega sokid (mitte, et ma kingi nüüd üldse ei fännaks...); tahan šotimaale; mina ja suur linn lihtsalt ei sobi kokku (ja väikelinn ka mitte for that matter...kas on võimalik ette kujutada veel suuremat närvipundart kui mina?); Isegi ainult üksainus mango täidab täiskasvanu päevase C-vitamiini- ja beetakarotiinivajaduse peaaegu kolmekordselt. Beetakarotiin on antioksüdant, mis aitab võidelda vähiga. Peale selle sisaldavad mangod niisuguseid elutähtsaid mineraale, nagu raud, kaltsium, magneesium, fosfor, tsink ja kaalium. Mangod on kasulikud ka nahale ja juustele. Neist on abi juusteharvenemise, sügeleva peanaha, rabedate küünte ja mitmesuguste nahahädade korral. Seda kõike tänu suurtele A-vitamiini- ja beetakarotiinikogusele. Kõige tipuks väidab üks Ameerika tervisekonsultant, et mangod täiustavad isegi seksielu. Nimelt on igas viljas umbes 3, 5 milligrammi E-vitamiini, mis hoiab hormonaalsüsteemi ärkvel.
Aa...ja veel üks asi, mida teda sain: mul on olemas mõned üsna tüütud ribivahelihased, mis peale trenni vastikult valutada oskavad, naerda on selle pärast valus aga sellest on alati veelgi naljakam...selline...paradoks vist; A-hepatiidivastane vaktsiin maksab 500 krooni...
Kas keegi tahab tulla koos minuga photoshopi lühikursustele? Kas ma ajan väga segast juttu? Kui nii, siis ütle "Karusmarja paksud kintsud..."...auuuaaaa...ma kujutasin selle asja endale ette praegu...ja see oli ribivahelihastele valus. Ja ma ei ole täna kukekest joonud...ausõna mitte ;)

Pange keegi mind OMETI vait! Seda ma ju õigupoolest tahangi.