About Me

My photo
Want to know more about me, my hobbies and life you ae welcome to my Instagram page ""hundiina"" which is way more actual and real-time. At the moment working on improving my spanish and using my blog here mostly for that.

Blog Archive

Wednesday, March 12, 2008

rannas...


Õues on jahe ja palav. Jahe tõelise sooja ilma kohta, kuid võiks öelda, et palav märtsi kohta. Margit leidis mäelt juba sinililli. Peaks homme minema vaatama. Korraks tekkis tahtmine muuta nimetus "Sinilill"-e vastu. Kõik teevad sinu tulekust märtsis nii suurt numbrit, ja sa annad nii palju lootust ja rõõmu. Oled ilus. Oled ...kangelane. Kevadekuulutaja. Kuid siiski. Seda ma olengi vist niikuinii. MA olen kangelane. Vahest peab ju end ülistama. Kuid siiski ma ei muuda pealkirja, kuna igat kangelast ümbritsevad need, kes teda ära kasutavad. Mida suurem on vägitegu, seda suurejoonelisemalt kasutatakse teda ära. Kui kaua naudib sinilill oma pingutuste tulemust? Päev? Kaks?...

Tahan olla rannas. Tahan panna karupüksid jalga, valada termokruusi kuuma teed sidruniga...ja ilma suhkruta. Rannas on mõnus.

Robil on pagassis lahtikäiv matkadiivan. See kuluks seal rannas ära. Praegu on seal juba ammu pime. Majakad vilguvad Narva-Jõesuus. Sillamäe sadama tuled valgustavad merd teisel pool. Tuul on vaikne ja jahe. Kruus on mõnusalt soe ja julgustav. Mere lõhn seguneb sidruni lõhna ja kapuutsikarvase ääre pehmusega. Kas sa ei tahaks olla rannas?