About Me

My photo
Want to know more about me, my hobbies and life you ae welcome to my Instagram page ""hundiina"" which is way more actual and real-time. At the moment working on improving my spanish and using my blog here mostly for that.

Blog Archive

Friday, January 30, 2009

...kodu sadamas



Sa oled minu sadam sellel merel,
Kus purustavad mastid tormituuled
Ja hoopis teise maitsega on "tere",
Kui lausumas on seda Sinu huuled.

On selles sõnas meresuhkrut-soola
Ja natukene merepipart ka
On kohtumisetunne ülevoolav
On sellesse nii lihtne uppuda

Ja unustatud olgu Sinu vaikus
Ma saladuses hoian Sinu süüd
Las olla ankruks kogu eluraskus
Ma tunnen, et ma olen kodus nüüd...

Luuletuse esimene osa sündis 30.06.2007 irooniline, kas pole?

...koolitusel

Äratust ei olnudki. Oli vaid mingi veider magamatuse tunne, mis segunes kohusetundega ja see kolmas uus veider tunne, mis nende kahe kooslusest tekkis ütles mulle: ära enam sügavalt maga, aga natuke võiksid küll. Nii ma siis magasingi ...üks silm poolenisti lahti, kella jälgimas.
Koputus aknale: kop-kop...kas täna siis hommikusööki ei tulegi. "Õgard!" vastasin mina, varem jätkus suurest ühest suurest linnutalitoidukotist neljaks päevaks. Nüüd vaevu üheks. Lendavad piranjad!
Ajasin ennast püsti. Küll on hea, et eile tegin mimoosi salati valmis, nüüd ei pea vähemalt enda lõunasöögi pärast muretsema. Panin linnutoidu kuulikese akna taha ripuma. Esimestena tulid kallale tihased. Siis ajas üks paks tuvi kõik laiali ja sättis ise seda sööma. Vaatasin talle otsa läbi köögikardina ja ütlesin viisakalt: "Palun vabandust, aga sinusugusele jätkub sellest kuulikesest vaevalt paariks mehiseks ampsuks, teised aga ajavad terve päeva läbi, kas te ei oleks nii kena ja otsiksite endale midagi muud söögiks. Kui teile sobib viskan aknast välja mõned terad?"
Te võite pidada mind napakaks aga see on ainukene suhtlusviis, mida tuvi aksepteerib. Olen kõike muud juba varem katsetanud.
Täna on reede. Reede on hea, isegi parem, kui puhkepäevad. Iseenesest on see imelik, sest see ONJU ometigi tööpäev! Aga peo ootus on alati parem kui pidu ise. kujutlusvõime loob nii palju ilusat, et paratamatut kõik see ilus päriselt täide ei lähe ja siis tuleb pettumus. Peale selle juba laupäeva õhtul hakkavad ligi tikkuma kurjad mõtted sellest, et "juba ülehomme,... ei praktiliselt juba HOMME, peab minema tööle, a järgmised puhkepäevad isegi ei paista veel". Jah täna on ilus päev. Täna on puhkepäevad juba käegakatsutavad ja kujutlusvõime möllab taas luues igasuguseid toredaid asju, mida puhkepäevad endaga tuua võiks.
Esiteks võib minna Pannjärvele tuubitama, siis veel poodidesse. On vaja välja vaadata mõni ilus sünnipäevakink. Samuti tahtsin valmis panna paar pakki: üks Sabinele, teine Vickyle, Vicky tahtis draakonikomme ja neid ta saab.
Pühapäeval võiks minna suusatama Voka metsa. Täitsa üksinda, a võibolla kutsun kaasa Zenka. Aga ta ju niikuinii ei tule, nii, et see teeb sama välja.
Mingi hull horoskoobikalender, mis mulle kingiti ütleb, et homme ei tohi koristada (toas olevat mingi energiate värk, mida ei ole soovitav segada), mulle see sobib! See nädalavahetus ma siis ei korista :D.
Ja kõige parem uudis on vast see, et ma IKKAGI SAAN KOOLITUSELE! Eile helistati ja pakuti kohta eesti rühmas, ma olen nii õnnelik. Ma isegi ei arvanud, et see mind nii õnnelikuks teeb. Ma lausa hüppasin rõõmust, kui telefonikõne oli lõpetatud!