About Me

My photo
Want to know more about me, my hobbies and life you ae welcome to my Instagram page ""hundiina"" which is way more actual and real-time. At the moment working on improving my spanish and using my blog here mostly for that.

Blog Archive

Thursday, July 23, 2009

...otsustusvõimeline


Otsuste langetamine on minu jaoks alati olnud raske asi. Kusjuures siinkohal ei räägi ma tõesti rasketest otsustest nagu näiteks mida õppima minna või kas abielluda või mitte. Minu jaoks on raske isegi "Kas piima või teed?". Ja kui kallu peal on juba "Jõhvi või Narva?", olen enam-vähem paanikas. Mõned inimesed juba teavad, et mind valikute ette seadmine on sama lootusetu, kui Maapanga taassünd või MMM aktsiatesse investeerimine ja seda isegi mitte 90ndate alguses, vaid täna ... see tähendab, et ikka päris soe peast peaks olema. Kuid Feng Shuikad väidavad, et tuleb alati minna vähema vastupanu teed ja seda ma olen kuidagi alati ja intuitiivselt teha suutnud. Kõik lihtsalt laabub iseenesest alati ja see on õige ja hea. Kui ma peaksin mõni kord väga täpselt teadma, mida ma tahan valida, no siis ei olegi ju mingit kahtlustki selle valiku õigsuses, minu niipaljukirutud otsustusvõimetus muutub ühtäkki eksimatuks õigsuse mõõduriistaks... ja see on jällegi hea ja sobilik... Võib olla ei peakski selle pärast nii palju põdema?
Täna võtsin lahti mõned fotod ja tegin neile sellised ülisoliidsed ja üliepud raamid, kus minu nimi on suurelt peal, et müüa neid sellistes oleks päris äge aga endale seina peale riputada suhteliselt kahtlane. Miks peaks seal sinu nimi seisma, suures trükkis. Aga ma suutsin valmis teha suht mugavad photoshopi aktsioonid, mis teevad ükskõik millisele pildile kiiresti samasuguse raami ja allkirja, seetähendab, et nime asemel võib seal olla pühendus, nimetus või mõni lause, üldse ei pea kirja olema, et olen enesega siiski päris rahul. Panen siia kohe veel ühe sellise pildi ülesse, ärge siis väga kriitilised olge, eks igaüks tahab natuke eputada.



Kes aga soovib teada, kuidas sellise raami tegemine käib, siis õpetuse saab John Shaw lehelt bits & pieces lingi alt.