About Me

My photo
Want to know more about me, my hobbies and life you ae welcome to my Instagram page ""hundiina"" which is way more actual and real-time. At the moment working on improving my spanish and using my blog here mostly for that.

Blog Archive

Sunday, December 21, 2008

Kaine...

Mitte, et ma oleks joonud. Sugugi mitte, ja üldse, need, kes mind tunnevad irvitavad arvatavasti rusikasse. Hull jota küll, kui Helenal on hommikuti paha, tunneb ta ju isegi natukene huvi, et kas selline näebki siis välja kurikuulus pohmell...
Aga jah, millegipärst on selline ebakaine olek. Mõtlen, kas kõik on ikka tehtud õieti. Kahtlen. Võrdlen oma elu eiste eludega, ning avastan endale üllatuseks, et asi polegi sugugi halb. The world Is conspiering...eile oli kummaline päev. Käisin koolimajas jõulupeol, pidime seal kooriga esinema. Ei viitsinud kohe koju ära minna, nagu algselt plaanis oli. Isegi siis mitte, kui asi väga igavaks kiskus.
Nautisin täiesti koolinäidendit, see oli pikk, väga humoorikas ning põhjallikult ettevalmistatud. Tublid tegijad inimesed! Kuigi pettusin veidi nähes seal Hitlerit...ma ei tea, see ei ole minu arust se ajaloo osa, mille kulul saaks nalja visata, kuigi seda on igalpool korduvalt tehtud. Huvitav, kes oli selle stsenaariumi autor?
Meie enda jõulupidu läks ka üsna hästi, vaeva polnud me asjata näinud. Kuigi proa K. väitel oli pidu igav, tema poja koolis olevat palju vingema maha peetud: "Seal oli disko, lapsed said joosta ja hüpata"...jätan selle osa kommentaarideta, eks igaühel oma arvamus...vaba maa. Positiivset vastukaja oli õnneks palju rohkem, tõesti õnneks, muidu ei viitsiks vist teine kord küll pingutada, mille nimel, kui kõik on nii või naa alai valesti?
Järjekordselt on mul selline tunne, et minu elu pussle tükid hakkavad kohtadele vajuma, pilt muutub aina selgemaks, maailm paljastab peagi oma vandenõu järgmise osa. See teeb mind veidi kärsituks, muudab minu suhteid mõningate inimestega. Males on üks kombinatsioon, kui kuningas ja torn vahetavad kohti selleks, et päästa kuningat. Selline pisut ootamatu samm. No ma olen siis hetkel seesama torn, päästan kedagi ja vahetan kohta...lähenen mõnele ja jätan mõne ringkonnast välja. Kusjuures ma ei pinguta üldse selle nimel. Kõik läheb nii, nagu maletaja plaanis. Loodame ainult, et olen õigel poolel...kas mustad või valged? Piim või šokolaad? Tõde või vale?
Õigupoolest ongi kogu meie elu üks suur malemäng. Mõni saab ära söödud, mõni päästetud. Mõni lihtsalt on valel ajal vales kohas, alati keegi on võitja ja keegi kaotaja.