About Me

My photo
Want to know more about me, my hobbies and life you ae welcome to my Instagram page ""hundiina"" which is way more actual and real-time. At the moment working on improving my spanish and using my blog here mostly for that.

Blog Archive

Wednesday, July 22, 2009

...jätkuvalt vaimustatud





Nädal aega möödus koolituse tähe all, ja puhkuse tähe all. Kes oleks võinud arvata, et neid kahte mõistet on võimalik ühendada? MINA MINA! Hüüavad mu väikesed lugejad :P...nojah, mina ka...eriti, kui koolitus on just sellel teemal, mis sind väga huvitab. Vaimustus, vaimustus ja veelkord vaimustus.
Parim juhendaja, parim seltskond, parim koht, parim ilm. Parim. Muuseas meiega koos oli ka Feng Shui rühm, nad nimetasid meid "fotokateks" ja ma arvan, et see on väga tabav ja vaimukas nimetus. Fend Shuikad väitsid, et kokkusattumusi pole olemas. Ja ma arvan, et see, et nad seda väitsid pole sugugi mingi kokkusattumus. Ma panin siin peas kokku päris mitu sündmusteahelat, mis on kõik üsna loogilises järjestuses. Väga imelik, kuid nende ahelate sündmused on seda intensiivsemad, mida lähemale küündivad nad olevikku, mistõttu võib vaid spekuleerida kui võimsad on need sündmused, mis on veel alles tulemata.




Ma olen alati olnud vaimustuses inimestest, kes teavad saladusi. Ja seal oli väga palju selliseid inimesi, seega mul oli alati põhjust olla vaimustuses. Ja kui palju uut ma jälle teada sain! Ma sain tuttavaks kahe uue taimega: vareskaer ja tuipunane neiuvaip, õppisin ära niimõnegi fototriki, sain algteadmisi pendeldamisest ja energiaväljade mõõtmisest, laadisin endale Clannadi kõrvale veel terve posu Clannadilaadsed muusikat, sain teada, et R. on Plära-lära...ee nojah, seda ma juba teadsin tegelikult... Sain teada, et Mändjala kämping seisab ikka veel püsti, jaanalinnupojad kasvavad umbes 1cm ööpäevas, magamiskotti ei tohigi korralikult kokku panna ja palju palju muud! Ja see on VAIMUSTAV!