About Me

My photo
Want to know more about me, my hobbies and life you ae welcome to my Instagram page ""hundiina"" which is way more actual and real-time. At the moment working on improving my spanish and using my blog here mostly for that.

Blog Archive

Tuesday, November 10, 2009

...tibi?

Oleksin pidanud hakkama häirekella lööma juba kaks aastat tagasi, kui noomisin tööl ühte last, ei mäleta, millega too hakkamagi oli saanud, kuid dialoog nägi välja umbes selline:

Helena: Noom, noom, noom! Nii ju ei tohi!
Tegelinski: Moss, moss, moss...vaikus
Helena: Noom, noom, noom...Nii ju ei saa!
Tegelinski: Moss, moss, moss...vaikus
Helena: Noom, noom, noom! Paha poiss!
Tegelinski: Aga sina, aga sina...aga sina oled TIBI!

Mis sa sellise süüdustuse peale ikka kostad, naerad vaid. Tibi? Aga miks selline etteheitev suhtumine tibidesse. Tibide elu poe kergemate killast. Mäletan väga hästi kuidas meil ühikas üks tibi ei saanud magama minna, kuna küüned oli vaja korda teha. Küünte tegemine võis kesta kella kolmeni öösel. Hommikul ärgati ka tund aega varem, sest meik oli vaja peale panna. Ja teksapüksid pesti kolm korda puhtaks, kuna kuivatades neid radikal venisid nad ühest kohast torukujuliseks vms. Ei äge. Ma lihtsalt ei oskaks sellise asja peale tullagi. Tibi ei saa rahulikult puude varju jalutama minna, ta peab pidevalt juukseid kätega pühkima, sest kui tibi nii ei tee, siis maandub otsekohe tema peas 16 puuki ja, mõtle vaid, hakkavad tema peal ROOMAMA! Paljajalu tibi suvel ei jaluta, sest pediküür maksis 350 krooni. Kuid kaks hooaega järjest ühtesid ja samu plätusid kanda loomulikult ka ei saa, sest nad onju nii vanad!
Eile kolasin oma ehetekarbis ja leidsin oma vana nabaneedi. Ma pole seda juba kolm aastat kandnud, sest vahepeal olen oma nabaga tulest ja veest läbi käinud. Kord, kui olin proovinud seda august läbi pista avastasingi, et auk on kinni kasvanud. Mis teha. Kinni, siis kinni.
Eile aga mõtlesin proovida veel korra, lihtsalt pulli pärast. Ja oma imestuseks avastasin, et ei ole ta midagi kinni kasvanud. Täiesti läbitav auk on. Nii, et mu nabaneet on tagasi :P. Kui see teeb minust tibi, ilmselt ma siis olengi...oleksite te mu punaseid kontsakingi veel näinud. Woaaaa...:P ...Ja mu pidzaamapüksid on ka roosat värvi ja juuksed on lokkis...ja kas ma mainisin nabaneeti? Nii ma siin olengi kodus haige: seltsiks roosad pidžaamapüksid ja kontsakingad, nabaneet ja lokid. Kui see ei ole tibilik, siis ma ei tea, mis on :P