About Me

My photo
Want to know more about me, my hobbies and life you ae welcome to my Instagram page ""hundiina"" which is way more actual and real-time. At the moment working on improving my spanish and using my blog here mostly for that.

Blog Archive

Sunday, January 11, 2009

...nädal aega noorem

Jah, pühapäev jõudis ootamatult kätte. Mida me siis sellel nädalal õppisime? Näiteks seda, et inimene ei saa joosta kuigi kiiresti mitmes suunas korraga. Pole sellele kunagi mõelnud? Mõelge. Joosta saab teatud kiirusega, kuid alati vaid ühes suunas korraga. Sel nädalal pidin selle ebaõigluse all mitu korda kannatama, jooksma pidi palju. Samuti sain teada, et ka 60m² suuruses korteris, mis ei ole tegelikult, teab kui suur pindala on võimalik väga palju kaloreid joostes maha põletada. Jeee! Ma püsin ikka kenasti vormis, what can I say (kõigile, kes tunneb huvi ma kaalun nüüd jälle 49 kg).
Veel üks selle nädala avastus: ei tasu uskuda kõike, mida sulle öeldakse, või mida su küsimustele vastatakse. Ka kõige lähedamad inimesed vahest valetavad. Märksõnadeks võiksin siis kasutada ühte suht tuntud ütlust: "Mees, kes pole kunagi oma naisele valetanud, ei hooli tema tunnetest".
Avastasin samuti, et ma polegi vahest nii naiivne, kui arvasin ennast olevat. Ega ka nii rumal. Kaalikaga väideldes, jääksin arvatavasti võitjaks. Kahjuks tuleb inimestega tihemini tegemist teha.
Ja üleüldse oli see minu jaoks pingeline nädal, reedel tundsin, et olen jälle nädal aega vanem. Tagatipuks kinkis pühapäev mulle toreda peavalu ja närvilisuse. Pingelangus. Aga pingelangus on ju hea, eriti, kui ta pole liialt ajutine.
Laupäeval leidsin, et olen välja teeninud korraliku shoppamise. Kindlasti oleksin võinud oma ajaga midagi paremat ette võtta. Aga selle eest on mul nüüd nii mõnigi lahe hilp milles seda teha. Jajah, ka minul on omad nõrkused ;).

Loodan, et järgmine nädal toob vastused sellistele küsimustele: kust leida korralik kaamerakott, kuidas ülejäänud rahaga võimalikult kokkuhoidlikult läbi ajada (need on need shoppamise varjatud küljed),
mida teeb mõni kadunud tegelane (õigemini kolm kadunud tegelast: let's call them A, T ja Al), kas ma olen võimeline ohverdama oma une ühe mõttesmõlguva plaani teostamiseks, kas ilm läheb paremaks, kas mu raamatu tellimus jõuab juba kohale? Eks neid küsimusi tuleb iga päev juurde.

P.S: mõtetu postitus tuli, selline mittemidagiütlev, ei midagi konkreetset, ei mingit kompromaati, nimesid ega fakte. Mulle selline asi ei meeldi. Üritan ennast parandada :D